נקניקיות צ'וריסו על האש

אסתי חדד Comments Off on נקניקיות צ'וריסו על האש
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

רכיבים:


1 ק"ג בשר צוואר / צלעות
400 גר' שומן בקר
¼ כוס יין אדום
מלח (לפי הטעם)
1 כף שום כתוש
¾ כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו (עדיף טרי)
½ כפית כמון
½ כוס סודה קרה

אופן ההכנה:


טוחנים את הבשר והשומן במטחנה בחורים בינוניים, מוסיפים את שאר הרכיבים
ומעבדים במיקסר עד שהעיסה נעשית דביקה. ממלאים בקישקע (מעיים), או
לחילופין, ניתן לרכוש בחנויות מקצועיות מעיים סינטטיים. בבית ניתן לפרוס
ניילון נצמד העל השולחן ובאמצעות שקית זילוף מזלפים פס ארוך ועוטפים 3
פעמים הכי צמוד שאפשר, מהדקים קצוות ומעבירים לתא ההקפאה לשעה או למקרר
ל-4 שעות.
צולים מעל מנגל או גריל על האש במידה נכונה כדי שיישאר עסיסי,
ניתן גם לטגן במחבת כמה דק' מכל צד או בתנור 180° כ-15 דק'.



0 תגובות